· 

18 mesos, 3 eleccions?

Hola! Que tal?

Com deveu saber, les darreres eleccions d’Epanya foren fa sis mesos, el 28 d’abril. Normalment, una legislatura dura quatre anys, però hi ha hagut problemes. Per això, el govern espanyol ha convocat unes altres eleccions el proper diumenge 10 de novembre.

Com que el PSOE no va obtenir la majoria absoluta, si volien formar un govern, havien de arribar a un acord amb els altres partits polítics. Pedro Sánchez, el president del PSOE, tenia diferents opcions, com per exemple juntar-se amb Podemos, un partit d’esquerres, o amb Ciudadanos, un de centre. Degut a les seves diferències, no varen arribar a fer cap pacte. Aquesta és la raó per la qual tornarem a votar en tan poc temps de diferència.

Sabíeu que durant el darrer any i mig hi ha hagut tres eleccions a Espanya? I el per què? El nostre darrer president, Mariano Rajoy ha estat rellevat del seu càrrec, ja que la gent hi ha perdut la confiança. Què en penseu, d’això? Trobau que els polítics espanyols estan fent bona feina?


Write a comment

Comments: 0