· 

ELS SEIENTS EUROPEUS DESPRÉS DEL BREXIT?

Què passarà amb els diputats britànics?

 

Hola! La majoria de vosaltres deveu saber que Gran Bretanya vol abandonar la UE. El Brexit tendrà lloc el 31 d’Octubre. Encara que és més probable que deixi la unió, ja té triat els seus eurodiputats. Per això, 73 seients quedaran buits. 46 d’ells seran reservats per futures expansions. Els 27 restants seran donats a 14 països de la UE. Espanya i França obtindran 5 diputats cada un mentre que Itàlia i Holanda, 3 cada un. D’altra banda, Irlanda obtindrà 2 diputats. Polònia, Romania, Suècia, Àustria, Dinamarca, Eslovaquia, Finlàndia, Croacia i Estonia cada una.

 

Què trobes d’aquesta distribució? Hauran quedat 13 països amb el mateix nombre de diputats. Trobes que és just? Per favor comparteix la teva opinió. 


Write a comment

Comments: 0